IRISAUTO CENTER

HAND HYPPO

Bedankt Iris AutoCenter

Sinds het begin van zijn activiteit, Heeft Hand Hypo tot het een punt van eer gemaakt om met stevige partners te omringen. Elke dag komen er nieuwe samenlevingen bij ons om ons te helpen onze mooie strijd voort te zetten.

Iris AutoCenter: De essentiële logistieke ondersteuning

Van de auto tot het voortdurend volgen van de evolutie van de projecten; Iris auto en de Agostini familie zijn elk jaar geanimeerd door de motivaties en strengheid essentieel voor het goede bestuur van de vereniging.

De groep heeft een lange ervaring van de automobielwereld, deskundige op het gebied, zij zorgen voor onze vloot en ondersteunen ons elk jaar om serenely in onze spelenprojecten te evolueren.

De "Paint car" benadrukt animaties van onze evenementen of kinderen en vooral de big...become kunstenaars van auto-elooking, Lever door de groep Iris AutoCenter om enthousiaste animaties te maken.

Een begeleiding van elk moment

Lara is ons automotive board, Luca is een facilitator voor onze jongeren, Nicole en onze hartverpleegkundige en Émilio kijken, adviseren en volgen onze evolutie.Hier is een familie die Hand Hypo naast sponsoring en beeld steunt. De onmisbare welwillendheid en gelukkiger jong elk jaar.

Vragen? Word sponsor of partner van onze vereniging?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 0492/ 06 03 04 voor meer informatie over ons sponsor Iris Autocenter