Zij steunen ons in de strijd tegen de sociale uitsluiting
Vergezel hen

Onze vereniging is actief in de strijd tegen de sociale uitsluiting in Ganshoren (Brussel) en in het hele land. Om zo efficiënt mogelijk te zijn heeft de VZW steun nodig. Vrijwilligersbieden hun tijd aan om onze missies goed te kunnen uitvoeren. Wij zoeken nieuwe leden om de hulp aan kinderen in moeilijkheden te verbeteren.

Belangrijke projecten

De bijdrage van 500 nieuwe leden zou ons helpen met onze activiteiten en onze projecten, zoals het autonoom financieren van:

  • een lokaal van 300 vierkante meter in Jette;
  • een veld voor permacultuur van 1500 vierkante meter in Wemmel;
  • een pedagogische staf het hele jaar door;
  • een plaats van ontmoeting en steun;
  • dagelijkse activiteiten, workshops, stages…

Het is heel makkelijk om lid te worden van onze vereniging. Het volstaat om minstens 5 euro per maand of 60 euro per jaar over te schrijven. Uw ideeën, uw motivatie en uw tijd kunnen op een actieve manier projecten ondersteunen die dagelijks evolueren. U kunt ook een gift doen of een legaat schenken op onze rekening: BE 90-0017-0412-8332. 

Erkenning

Wij zijn ook pas erkend door Cap48. Dat is een erkenning van onze menselijke aanpak voor de socialisatie en het ontwaken van burgerschap bij gehandicapte of kansarme kinderen. Groepswerk is essentieel in deze context.

Contact

Onze VZW is gelegen in Ganshoren. Als u meer wilt te weten komen over onze acties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de site of telefonisch. Wij zullen blij zijn om u alle mogelijke informatie te geven over de strijd tegen sociale uitsluiting.